Retouren en Ruilen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren of te ruilen.
Download het retourformulier hier en meld je retour aan via [email protected] voor dat je het opstuurt met als onderwerp Retour + ordernummer.
 
Welke items mogen niet geretourneerd worden:
  • Gepersonaliseerde items
  • Op maat gemaakte items
  • Sale items 

Alle Dames broeken vallen onder op maat gemaakte items. Wij maken elke dames broek op bestelling dus speciaal voor jou. Ook de broeken met een 'standaard' lengte maken we speciaal voor jou, en daarom kan een broek niet retour gestuurd worden. Je gaat hier akkoord mee tijdens het bestellen. 

Hoe ruil/retour ik mijn items in losse stappen:

1. Vermeld je retouraanmelding aan via [email protected] welke items er retour komen + het ordernummer. Kun je het retourformulier niet uitprinten voeg deze dan digitaal toe aan je mail. Download het formulier hier: 

2. Stuur je pakketje op met een van de pakketdiensten. Het maakt niet uit welke maar wel eentje waarbij het pakketje volgbaar is met een track en trace!

3. Verplicht!! Stuur ons de track en trace naar [email protected] zodat wij het pakketje in de gaten kunnen houden! Bij geen track en trace kunnen wij uw retour niet verwerken. Bij geen bewijs van verzending kunnen wij helaas niks voor u betekenen. 

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wilt u de items omruilen voor een andere maat dan vergoeden wij de verzendkosten van ons naar u toe! 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na ontvangen van uw retour terugstorten via ons betalingssysteem MOLLIE mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour formulier download je hier:  

 

Mochten wij een item retour ontvangen die niet aan onderstaande retourvoorwaarden voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren.  En zullen het pakket opnieuw naar u terug sturen (de verzendkosten zijn dan voor u zelf)

  • Het item mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. De labels dienen aan het item bevestigd te zijn (als deze er aan zitten)
  • Bestellingen die buiten het retourtermijn van 14 dagen vallen, worden niet retour genomen.
  • Items uit de sale/stapelkorting mogen NIET geruild of gertourneerd worden.
  • Er wordt geen wasgarantie gegeven. Problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.

We kunnen geen arikelen aannemen die niet aan het bovenstaande eisen voldoen. 

  • Wanneer we een fout of gebrekkig artikel hebben verzonden, wordt het artikel kosteloos omgeruild voor het bestelde artikel. Het niet bestelde of beschadigde artikel moet je ongedragen in de originele verpakking terugsturen.
  • Wanneer het artikel beschadigingen heeft nemen we alle verzendkosten voor onze rekening.

Liefs,

BY KELS.