Over By Kels

Mijn naam is Kelsey Bijlsma en ik ben in 2015 afgestudeerd als mode/maatkleding specialist!

Sinds begin 2016 ben ik begonnen met mijn eigen merk KELS. in Tassen en accessoires, wat ik toen steeds meer begon uit te breiden. in 2018 is KELS. veranderd in By Kels en ook dit jaar lanceerde ik mijn eerste echte kinderkleding collectie! 

Al vanaf kleins af aan heb ik de droom gehad om een eigen 'kinderkleding lijn' te starten! En deze werd in 2018 werkelijkheid! En dat maakt mij heel erg trots, zo gaaf om te zien hoe snel je kunt groeien met de juiste mensen en doorzettingskracht!

Alles wordt met liefde en met de hand gemaakt in Nederland, en is daarom erg uniek!

Ik hou er zelf erg van om een pakje binnen te krijgen wat eigenlijk een klein kadootje is om uit te pakken, dit gevoel wil ik mijn klanten ook geven en daarom wordt elke bestelling als een feestje ingepakt!

Inmiddels groeit By Kels zo hard dat TEAM BY KELS langzaam aan wordt uitgebreid en ik echt niet meer alles alleen kan doen! In het begin van 2021 hebben we 4 coupeuses en 1 groot naaiatelier die voor de By Kels aan het werk zijn. Worden de (inmiddels c.a 100 in de week ) pakketjes ingepakt door mijn liefste moeder en zijn we sinds 2020 ook een geregistreerd stage bedrijf!