Betaling

   

IDEAL


De betaling van IDEAL gebeurd binnen een beveiligde omgeving. Ons betalingsverkeer loopt via mollie!


KLARNA ACHTERAF BETALEN

Wanneer je kiest voor Klarna ga je een nieuwe overeenkomst aan met het bedrijf Klarna en wordt de betaling volledig uit handen van ons genomen. Zij sturen de betaalverzoeken en eventuele herinneringen. Let op, aan een herinnering zijn kosten verbonden. Betalen achteraf is eenvoudig en zonder risico, maar vergeet je betaling niet.


BANCONTANT


​Bancontact is te gebruiken voor inwoners van België die beschikken over internet bankieren van een aangesloten bank bij het bancontact netwerk. Heb je internet bankieren bij één van deze banken dan kun je dus ook met bancontact online betalingen doen. De betalingen zijn zeer veilig en daarnaast ook zeer snel. Het bedrag wordt binnen enkele seconden van je rekening afgeschreven en aan de begunstigde overgemaakt. De onderstaande banken zijn aangesloten bij het bancontact netwerk:

  • KBC
  • Belfius Bank
  • Fortis Bank
  • FINTRO
  • AXA Bank
  • CBC
  • ING Bank
  • VDK Spaarbank

 

SOFORT BANKING


SOFORTbanking behoort tot de veiligste betaalmethodes op het internet. SOFORTbanking biedt met de veilige online banking systemen (PIN/TAN) de hoogst mogelijke veiligheid tegen data- en identiteitsdiefstal. De veiligheid wordt continu door de TÜV gecontroleerd en gekeurd. Daarnaast ben je bij elke aankoop via SOFORTbanking tegen datadiefstal verzekerd. Daarmee kun je van de geld-terug-garantie van SOFORTbanking profiteren, wanneer de levering van de webshop uitblijft.

SOFORTbanking is actief in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitersland en Verenigd Koninkrijk.


PAYPAL


PayPal helpt uw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt uw financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.

​En is geheel gratis en veilig te gebruiken!


Vooraf overmaken

Wanneer je een bestelling hebt geplaats ontvangt je van een orderbevestiging, hierin vind je het factuurbedrag en onze bankgegevens. Het factuurbedrag moet je naar ons overmaken onder vermelding van je ordernummer, dit dient binnen 7 werkdagen te gebeuren anders zijn wij genoodzaakt om een betalingsherinnering te sturen. Wanneer wij de betaling hebben ontvangen gaat de levertijd pas in van 3-7 werkdagen!

Bank: Rabobank
IBAN: NL65RABO0169994198
​(t.n.v. KELS.)