Retouren en Ruilen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren of te ruilen!. Download het retourformulier hier en meld je retour aan via retour@bykels.nl Wij raden aan om uw pakket te versturen met track & trace en deze direct na versturen ons te tonen zodat wij een bewijs van retour hebben! Bij geen bewijs van verzending kunnen wij helaas niks voor u betekenen.

 U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. 

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,25 (brievenbuspost) 7,25(pakketpost) per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wilt u de items omruilen voor een andere maat dan vergoeden wij de verzendkosten van ons naar u toe! 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Retour@bykels.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangen van uw retour terugstorten via ons betalingssysteem mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour formulier download je hier: 

Mochten wij een item retour ontvangen die niet aan onderstaande retourvoorwaarden voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren.  En zullen het pakket opnieuw naar u terug sturen (de verzendkosten zijn dan voor u zelf)

  • Het item mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. De labels dienen aan het item bevestigd te zijn (als deze er aan zitten)
  • Bestellingen die buiten het retourtermijn van 14 dagen vallen, worden niet retour genomen.
  • Items uit de sale/stapelkorting mogen NIET geruild of gertourneerd worden.
  • Er wordt geen wasgarantie gegeven. Problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.

We kunnen geen arikelen aannemen die niet aan het bovenstaande eisen voldoen. 

  • Wanneer we een fout of gebrekkig artikel hebben verzonden, wordt het artikel kosteloos omgeruild voor het bestelde artikel. Het niet bestelde of beschadigde artikel moet je ongedragen in de originele verpakking terugsturen.
  • Wanneer het artikel beschadigingen heeft nemen we alle verzendkosten voor onze rekening.

Liefs,

BY KELS.

© 2016 - 2021 KELS. | sitemap | rss